Інформаційна сторінка

Булави Крайової булавної

Уладу Пластунів Сеніорів Пласту НСОУ

СКОБ!
Дорогі подруги й друзі! Вітаємо вас на інформаційній сторінці Булави Крайової Булавної УПС. Сторінка створена, щоб уладові курені, осередки праці й сеніори самітники мали змогу оперативно отримувати інформацію про життя Уладу й усі актуальні справи. Маємо надію, що завдяки вам, особливо після 11 з`їзду УПС, тут ніколи не бракуватиме цікавої та корисної інформації й наперед щиро дякуємо всім, хто долучиться до наповнення сторінки.

вівторок, 4 січня 2011 р.

Христос рождається! Славімо Його!




Дорогі подруги та друзі, сеньйорки та сеньйори!

Крайова Булава Уладу Пластовового сеніорату України шле Вам сердечні вітання з нагоди новорічно-різдвяних свят 2011 року Божого!
Швидко збіг рік 80-літнього ювілею сеньйорату, живемо вже всі в очікуванні 100-ліття цілої організації. Тож маємо гарні задуми та плани на два найближчі роки і закликаємо Вас відгукуватися на повідомлення та якнайактивніше долучатися. Хочемо наголосити на кількох з них. Це: постійні дописи до пластової періодики та Інтернет-видань про Ваше життя-буття чи будь-які розвідки з пластової історії; «Сеньйорські забави» - зустріч-семінар з розвитку пластового сеніорату – 29-30 січня 2011 р. у м. Трускавець; кваліфікаційні вишколи для дійсного членства; вишкільні табори; збір осередкових та курінних УПС наприкінці серпня 2011 р.; і найважніше – активна участь сеніорів у приготуванні та проведенні ЮМПЗ-2012 року.
А сьогодні всі ми стоїмо на порозі прекрасних зимових днів та вечорів, коли за столом збирається родина, щоб вшанувати Творця. Знову зможемо зануритись в іскристу радість зимових народних обрядів, які так бережно передають українці з покоління в покоління. Як і здавен давен, так і сьогодні коляда, віншування, вертеп, кутя, дідух… єднають нас, порозкиданих світами, в єдине ціле, в один живий організм.
Ми хочемо, щоб за родинним святвечірнім столом кожен згадав і про своїх друзів та подруг, побратимів та посестер з гуртка, куреня, паланки, станиці. Нехай кожен подумки пошле промінчик світла і тепла до далеких домівок в Україні та за її межами.
Нехай ця наша нерукотворна святвечірня пластова іскра додасть нам сили та снаги на весь наступний рік!
Смачної Вам куті, голосної коляди, гарного святочного настрою.

Різдвяна ніч, зоря і тиха свічка!
Святковий стіл, колядка і дідух!
Нехай Любов Вас зігріває вічно,
Добро і мир до хати увійдуть!

Христос Рождається! Славімо Його!

Немає коментарів: