Інформаційна сторінка

Булави Крайової булавної

Уладу Пластунів Сеніорів Пласту НСОУ

СКОБ!
Дорогі подруги й друзі! Вітаємо вас на інформаційній сторінці Булави Крайової Булавної УПС. Сторінка створена, щоб уладові курені, осередки праці й сеніори самітники мали змогу оперативно отримувати інформацію про життя Уладу й усі актуальні справи. Маємо надію, що завдяки вам, особливо після 11 з`їзду УПС, тут ніколи не бракуватиме цікавої та корисної інформації й наперед щиро дякуємо всім, хто долучиться до наповнення сторінки.

четвер, 13 травня 2010 р.


СКОБ! Дорогі подруги й друзі! З рамена Булави Крайової Булавної УПС дозвольте привітати вас зі світлим празником Вознесіння Господнього словами св. Івана Золотоустого: "„Сьогодні людський рід совершенно примирений з Богом. Зникла давня боротьба й ворожнеча. Ми, що були недостойні жити й на землі, - вознесені на небо. Сьогодні стаємо наслідниками небесного царства, ми, що не вартуємо й земного, виходимо на небо й успадковуємо престол Царя і Господа. А людська природа, перед якою херувим боронив рай, піднесена тепер понад усякого херувима”.
Світ і надалі хотітиме втоптати нас у землю й стати на заваді вознесінню людського роду, а ми - пластуни, цвіт і краса України - маємо стати тим Новим людом, котрий поведе нарід і Державу до щастя земного й небесного. Скок, ДК

Немає коментарів: